



Influencing & Advocacy networking event for the sector: Heritage Services and their role in creating a Sense of Place and Social Capital

Friday 18 January 2019

3.15-3.30 pm arrival time

3.30 pm - 5.30 pm

Location: The Postal Museum

Agenda

Arrivals for tour of museum and archive starting 2.15 pm Tour starting 2.30 pm - 3.15 pm

3.15 pm – 3.30 pm	Arrivals and refreshments
3.30 pm – 3.40 pm	Welcome from Laura Wright Director of The Postal Museum and
	Archive
	(Plus housekeeping/introduction)
45	
15 minutes	Keynote speech: Val Birchall, Brighton 'Local Authorities: Developing
3.40 pm – 3.55 pm	a Sense of Place and Positive Wellbeing'
10 mins	Lorna Lee Waltham Forest: – London Borough of Culture 2019 – how
3.55 pm – 4.05 pm	Museums and Archives integrate into the bid and activities(10 mins)
10 mins	Jo Moulton Kingston: Developing plans for Kingston and fitting
4.05 pm – 4.15 pm	Borough wide amibitions to London priorities (10 mins)
10 mins	Paula Murray Croydon: Developing a Cultural Strategy embedding
4.15 pm – 4.25 pm	heritage services (archive, museum and gallery) for Croydon (10
	mins)
	111113)
10 mins	Sue Thiedeman: Positioning arts, culture and heritage within
4.25 pm – 4.45 pm	Barnsley Council's priorities (10 mins)
1.23 pm 1.13 pm	Barristey equities priorities (10 mms)
10 mins	Quick break
4.45 pm – 4.55 pm	
p	









30 - 40 mins	Panel discussion: Val Birchall, Lorna Lee, Jo Moulton, Paula Murray,
4.55 pm – 5.25 pm	Sue Thiedeman
5 mins	Concluding remarks
5.25 pm – 5.30 pm	



